Pic
Mauro

”Mă numesc Mauro Monelli și sunt pasionat de mâncarea gourmet! Rețetele noastre de paste făcute în casă provin din tradția emiliană a familiei mele și sunt vechi de sute de ani. Tortellini cu dovleac, cu ricotta sau ragu, tagliatelle sau gnocchi – toate sunt reproduse artizanal, în bucataria “Le Monelline”, exact așa cum le pregăteau și bunicile mele. Eu am învățat să fac aluatul de paste de la bunica mea, Triestina și de la mama mea Ilde, care a învățat-o și pe sotia mea, Tunde. Pastele făcute în casă, din ingrediente de calitate sunt bune, sănătoase, pline de dragoste și de energia necesară pentru a le produce”.

Pic
Tunde

”Mă numesc Tunde și vă invităm să încercați pastele noastre gourmet făcute în casă, ce îmbină tradiția cu inovația și tin pasul cu viața frenetică și ritmul alert al orașului nostru. Cu dragoste și curiozitate am reinterpretat, în notă modernă, retetele tradiționale italiene căutand noi arome, texturi și gusturi contemporane. Paste tradiționale cu sosuri tipic emiliane - ca ragù, unt si salvie, crema de parmesan – sau combinații inedite precum surpinzătoarele monellinele negre cu sepie și somon în sos de citrice, toate sunt realizate din ingrediente de cea mai bună calitate, cu exigentă maximă în modul de preparare și de livrare”.

Despre noi

Povestea noastră și de ce Le Monelline
reprezintă calitatea

Article Image

Gama ”Le Monelline” este vedeta bucătăriei noastre fiind realizată exclusiv din ingrediente gourmet, de o calitate excelentă. ”Le Monelline” este o marcă proprie înregistrată și cuprinde produse 100% originale, ce au la bază rețete inovatoare, dezvoltate în bucătăria ”Le Monelline”.

”Le Monelline” provine de la numele lui Mauro Monelli, unul dintre fondatori. In italiană, ”Le Monelline” înseamnă ”ștrengărițe” și ne duce cu gândul la stregnărițele pe care le veți întalni adresea în restaurantul nostru, fetițele asociaților, Sophie și Anastasia, mereu vesele și puse pe șotii.

Toate produsele din gama ”Le Monelline” - MONELLINE NERE cu sos de citrice italiene , MONELLINE ROSSE cu sos de unt topit și salvie, MONELLINE ROSSE VEGANE cu sos de țelină, mere și nuci au un spirit tânăr, îndrăzneț și suprinzător.